Od 25 lat lat pracujemy dla zadowolenia naszych klientów. Filozofia ciągłego rozwoju uczyniła nas firmą, którą jesteśmy dzisiaj. Zawsze patrzymy w przyszłość i każda profesjonalna Firma lub Biznesmen może zobaczyć w nas partnera. Od wielu lat oferujemy najlepsze profesjonalne krajalnice sklepowe oraz urządzenia do obróbki mięsa dla profesjonalistów. z przeznaczeniem do przetwórstwa mięsnego, sklepów, supermarketów i gastronomii.
Oferowane profesjonalne krajalnice przemysłowe charakteryzują się doskonałym połączeniem designu, technologii i niezawodności. Szeroką ich gamę cechuje funkcjonalność, zaprojektowana tak aby ułatwić pracę operatorów w sklepach, barach , restauracjach i przemyśle spożywczym. Jednocześnie nie zapomniano o wymogach higieny i bezpieczeństwa pracy. Prostota obsługi krajalnic to główne cechy tych produktów.
Polecamy najwyższej klasy krajalnice do wędlin, sera oraz mięsa. Spośród szerokiej gamy oferowanych krajalnic do profesjonalnego użytku należy wybrać urządzenie z dużą tarczą tnącą. Proponujemy krajalnice półautomatyczne (z przełącznikiem praca manualna/praca automatyczna) o średnicy tarczy tnącej od 300 do 370 mm oraz krajalnice ręczne o średnicy tarczy od 250 do 350 mm. Wybrane modele mają możliwość regulacji cykli zależnych od średnicy krojonej wędliny. Tarcze tnące krajalnic wykonane są przez niemiecka firmę RASSPE z najlepszej stali. Oferujemy również krajalnice poziome przeznaczone do krojenia mięsa bez kości na steki, kotlety - krajalnice typ LUX.
Każdy sklep, w którym znajduje się stoisko z wędlinami lub serami, musi być wyposażony w profesjonalną krajalnicę. Takie urządzenie doskonale sprawdza się również w restauracjach, kuchniach hotelowych, pensjonatach i firmach cateringowych. Główną zaletą profesjonalnej krajalnicy jest przede wszystkim faktyczne uproszczenie i przyspieszenie pracy personelu sklepowego i gastronomicznego, gwarantujące przy okazji powtarzalność całego procesu krojenia. Przyjęło się, że powinny mieć ostrze o średnicy minimum 250 mm. Oczywiście nie oznacza to, że krajalnica do wędlin lub sera z ostrzem o mniejszej średnicy nie będzie się nadawała do profesjonalnego użytku, jednak w takim przypadku wydajność i wygoda pracy jest dużo mniejsza, niż w przypadku urządzeń z większym ostrzem.