Wyposażenie sklepów

Urzadzenia chłodnicze, regały sklepowe, boksy kasowe

Krajalnice sklepowe

Oferowana krajalnice sklepowe oraz pozostałą gama urządzeń, charakteryzuje się doskonałym połączeniem designu, technologii i niezawodności. Szeroką ich gamę cechuje funkcjonalność, zaprojektowana tak ułatwić pracę operatorów w sklepach, barach , restauracjach i przemyśle spożywczym. Jednocześnie w krajalnicach sklepowych nie zapomniano o wymogach higieny i bezpieczeństwa pracy. Prostota obsługi krajalnic przemysłowych, wilków, kotleciarek to główne cechy oferowanych przez nas produktów.

Krajalnice przemysłowe - rodzaje.

Polecamy najwyższej klasy krajalnice przemysłowe do wędlin, krajalnice do sera, wilki do mięsa i maszynki do mielenia mięsa, stekery (kotleciarki), pakowarki próżniowe i nadziewarki do kiełbas.

Dostępne są krajalnice półautomatyczne (z przełącznikiem praca manualna/praca automatyczna) o średnicy tarczy tnącej od 300 do 370 mm oraz krajalnice ręczne o średnicy tarczy od 250 do 350 mm. Niektóre mają możliwość regulacji cykli zależnych od średnicy krojonej wędliny. Tarcze tnące krajalnic wykonane są przez niemiecka firmę RASSPE z najlepszej stali. Proponujemy również krajalnice poziome przeznaczone do krojenia mięsa bez kości na steki, kotlety - krajalnic typ LUX.

Profesjonalne krajalnice oraz pozostałe urządzenia do obróbki mięsa.

Profesjonalne krajalnice to nie jedyne urządzenia, które są niezbędne w wyposażeniu sklepu. Warte zakupy są również:

  • Maszynki do mielenia mięsa TC22 i TC32 o wydajnościach od 250 kg oraz wilki do mięsa ze schładzaczami produktu typ TC ALASKA, które zapobiegają jego podgrzaniu podczas procesu mielenia mięsa. Dostępne są urządzenia jedno lub trójfazowym napięciu. Do wyboru systemy mielenia UNGER i ENTERPRICE
  • Kotleciarki (stekarki) nacinają plastry mięsa nie uszkadzając go. Dzięki 180 mikro nacięciom na centymetr kwadratowy, kawałki sprawiają, że mięso jest delikatne.
  • Kutry misowe stanowią znaczną pomoc w przygotowaniu potraw w lokalach gastronomicznych przy cięciu i rozcieraniu mięsa, krojeniu warzyw na sałatki.
  • Pakowarki zapakują każda ilość produktów. Wykonane ze stali INOX AISI304, wyposażone w pompy podciśnienia o wydajności od 4 do 25 m3. Belka szwu (spawu) w zależności od modelu ma długość od 250 do 495 mm.

Krajalnica do wędlin

Krajalnica ręczna