Urządzenia do obróbki mięsa i wędlin

Przygotowywanie potraw oraz doskonała obsługa klienta wymaga profesjonalnych urządzeń gastronomicznych i sklepowych. Firma ITALFROST oferuje szeroki wybór urządzeń wspomagających sprzedaż w sklepach oraz do przygotowania mięsa i jego przetworów, szatkowania i cięcia warzyw na zapleczu gastronomicznym restauracji i barów oraz sklepów.

Urządzenia do przetwórstwa mięsa, warzyw.

Oferta obejmuje wilki do mielenia mięsa, kutry masarskie misowe – do rozdrabniania i przecierania mięsa i warzyw, stekery-kotleciarki – pomogą zamienić twarde elementy w delikatne, soczyste kawałki mięsa, urządzenia do formowania hamburgerów – przyspieszą przygotowanie i wydanie zamówień, nadziewarki do kiełbas umożliwią produkcję wędlin według własnych receptur oraz pakowarki próżniowe które zapakują przygotowane produkty. Jakość, wydajność, estetyka, to cechy charakterystyczne sprzętu produkcji włoskiej firmy ATLAS FOOD MACHINES.

Przetwarzaj wysokiej jakości mięso, ułatwiaj pracę w sklepie, barze przez użycie oferowanych urządzeń do przetwórstwa mięsa, warzyw.

Urządzenia do przetwórstwa mięsa, warzyw.

Oferowane urządzenia

Oferowane urządzenia

Nasza oferta:

  • Steker - kotleciarka - posiada 64 noże do mikro nacięć
  • Kuter masarski - dwie pojemności: 5 litrów i 10 litrów (z przystawką do szatkowania warzyw)
  • Nadziewarka do kiełbas : dwie pojemności 7 litrów i 14 litrów
  • Prasy do hamburgerów: trzy średnice formowania: 10 cm, 13 cm oraz 15 cm
  • Wilki - maszynki do mielenia mięsa : dwie wydajności 300 kg/h oraz 550 kg/h
  • Pakowarki próżniowe: trzy modele o długościach zgrzewu 300, 400 i 495 mm

Odpowiednie działy przybliżą charakterystykę prezentowanych urządzeń.