Wyposażenie sklepów

Urządzenia chłodnicze, regały sklepowe, boksy kasowe

reczna-prasa-do-hamburgerow

Pobierz - Dane techniczne  katalog

Prasy do hamburgerów

Moda na hamburgery nadeszła kilka lat temu. Prostota przygotowania została ułatwiona przez zastosowanie ręcznych pras do hamburgerów. Urządzenia te formują, z wcześniej przygotowanego i doprawionego mięsa równe, gotowe do obróbki cieplnej krążki. Prasy wyróżniają się solidną konstrukcją, wysokogatunkowymi materiałami użytymi do ich produkcji oraz prostą obsługą. Oferowane, ręczne prasy do hamburgerów w całości wykonane z polerowanego satynowego aluminium. Prasy dostępne są w różnych rozmiarach (wymieniono poniżej). Urządzenia te pomagają uformować równe, okrągłe kotlety z mięsa mielonego lub warzyw (typ vege)

Ręczne prasy do hamburgerów w całości wykonane z polerowanego satynowego aluminium.

Dostępne w trzech wersjach:

  • Średnica miski do prasowania mięsa 100 mm i wyrzutnikiem wykonanymi ze stali nierdzewnej INOX
  • Średnica miski do prasowania mięsa 130 i 150 mm wykonana z aluminium i wyrzutnikiem wykonanym ze stali nierdzewnej INOX
  • Pojemnik na dyski celofanowe
  • Zsynchronizowane prasowanie mięsa i wyjmowanie gotowego hamburgera
  • Proste w w konserwacji i utrzymaniu czystości
  • Wyprodukowane zgodnie z międzynarodowymi przepisami bezpieczeństwa i sanitarnych
  • Tarcze celofanowe o średnicy 100 - 130 – 150 na zamówienie

Zobacz pozostałą ofertę