Prasy do hamburgerów
Moda na hamburgery nadeszła kilka lat temu. Prostota przygotowania została ułatwiona przez zastosowanie ręcznych pras do hamburgerów. Urządzenia te formują, z wcześniej przygotowanego i doprawionego mięsa równe, gotowe do obróbki cieplnej krążki. Prasy wyróżniają się solidną konstrukcją, wysokogatunkowymi materiałami użytymi do ich produkcji oraz prostą obsługą. Oferowane, ręczne prasy do hamburgerów w całości wykonane z polerowanego satynowego aluminium. Prasy dostępne są w różnych rozmiarach (wymieniono poniżej). Urządzenia te pomagają uformować równe, okrągłe kotlety z mięsa mielonego lub warzyw (typ vege)
Ręczne prasy do hamburgerów w całości wykonane z polerowanego satynowego aluminium.
Dostępne w trzech wersjach:
- Średnica miski do prasowania mięsa 100 mm i wyrzutnikiem wykonanymi ze stali nierdzewnej INOX
- Średnica miski do prasowania mięsa 130 i 150 mm wykonana z aluminium i wyrzutnikiem wykonanym ze stali nierdzewnej INOX
- Pojemnik na dyski celofanowe
- Zsynchronizowane prasowanie mięsa i wyjmowanie gotowego hamburgera
- Proste w w konserwacji i utrzymaniu czystości
- Wyprodukowane zgodnie z międzynarodowymi przepisami bezpieczeństwa i sanitarnych
- Tarcze celofanowe o średnicy 100 - 130 – 150 na zamówienie