Wyposażenie sklepów

Urządzenia chłodnicze, regały sklepowe, boksy kasowe

kotleciarka

Pobierz - Dane techniczne  katalog

Kotleciarka stekarka

Profesjonalny steker elektryczny. Obudowa wykonana z satynowanego, anodowanego aluminium.Oferowana kotleciarka przeznaczona jest do mechanicznej obróbki mięsa, do zastosowania w restauracjach, barach oraz sklepach mięsnych. Dzięki temu urzadzeniu obsługa otrzyma znaczną pomoc we wstepnym przetwarzaniu mięsa.

Steker wykonuje 180 mikro-cięć na decymetr kwadratowy mięsa nadając mięsu miękkość ale nie niszcząc go jak produktu najwyższej jakości Funkcję tą wykonują dwa wałki z 32 nożykami nacinającym. Operacja ta porawia walory kulinarmne i zmniejsza czas przygotowania potraw. W kotleciarce znajdują się łatwo wyjmowane wałki z nożami ze stali nierdzewnej. Kotleciarkę cechuje łatwa obsługa, konserwacja i czszczenie.Wąski otwór załadowczy zabezpiecza operatora przed wypadkami. W opcji znajduje się wałek do cięcia na paski np. wątróbki

Nowy typ kotleciarki jest najnowszym produktem firmy FIA BOSTON.

  • Dzięki 180 mikro-nacięć na decymetr kwadratowy, struktura mięsa nie ulega uszkodzeniu
  • Urzadzenie wykonane z anodowanego, satynowanego aluminium
  • Wyciagane noże ze stali nierdzewnej
  • Łatwa do czyszczenia
  • Praktycznie nie wymaga serwisowania
  • Mikrowyłącznik bezpieczeństwa
  • Zgodna z normami Europejskim
  • Wałek tnący - opcja

Wałek stekarki tnący na paski, Wałki stekarki nacinajace steki

 

Zobacz pozostałą ofertę