Kotleciarka stekarka
Profesjonalny steker elektryczny. Obudowa wykonana z satynowanego, anodowanego aluminium.Oferowana kotleciarka przeznaczona jest do mechanicznej obróbki mięsa, do zastosowania w restauracjach, barach oraz sklepach mięsnych. Dzięki temu urzadzeniu obsługa otrzyma znaczną pomoc we wstepnym przetwarzaniu mięsa.
Steker wykonuje 180 mikro-cięć na decymetr kwadratowy mięsa nadając mięsu miękkość ale nie niszcząc go jak produktu najwyższej jakości Funkcję tą wykonują dwa wałki z 32 nożykami nacinającym. Operacja ta porawia walory kulinarmne i zmniejsza czas przygotowania potraw. W kotleciarce znajdują się łatwo wyjmowane wałki z nożami ze stali nierdzewnej. Kotleciarkę cechuje łatwa obsługa, konserwacja i czszczenie.Wąski otwór załadowczy zabezpiecza operatora przed wypadkami. W opcji znajduje się wałek do cięcia na paski np. wątróbki
Nowy typ kotleciarki jest najnowszym produktem firmy FIA BOSTON.
- Dzięki 180 mikro-nacięć na decymetr kwadratowy, struktura mięsa nie ulega uszkodzeniu
- Urzadzenie wykonane z anodowanego, satynowanego aluminium
- Wyciagane noże ze stali nierdzewnej
- Łatwa do czyszczenia
- Praktycznie nie wymaga serwisowania
- Mikrowyłącznik bezpieczeństwa
- Zgodna z normami Europejskim
- Wałek tnący - opcja