Szafa do sezonowania
typu Meat

Typ Meat

Mięso jest idealnym produktem, do dojrzewania na sucho w profesjonalny sposób. Obecnie coraz więcej restauracji i rzeźników decyduje się na śledzenie procesów peklowania i dojrzewania na sucho. Dzięki tym urządzeniom oferują klientom unikalne wysokiej jakości produkty. Wyposażenie szaf do dojrzewania chroni i kontroluje środowisko i procesy starzenia na sucho. Dzięki zaawansowanej technologii i wieloletniemu doświadczeniu proponujemy profesjonalne urządzenia, które dają możliwość śledzenia procesów starzenia na sucho krok po kroku.Elegancki design i dbałość o szczegóły oraz przejrzysta ekspozycja to cechy tych produktów.

Typ Meat

Wyposażenie wewnętrzne Meat

Wyposażenie wewnętrzne Meat

MEAT 150 NOWOŚĆ

Mała szafa nastawna z własnym agregatem

2 pary prowadnic + 2 półki druciane 480x480 S/S

Bakteriobójcza lampa UVC LED

MEAT 400

4 pary prowadnic + 4 półki druciane 480x480 S/S

Bakteriobójcza lampa UVC LED

MEAT 700

3 pary prowadnic + 3 półki druciane GN 2/1 S/S

1 szyna na mięso + 2 haki S/S

Bakteriobójcza lampa UVC LED

MEAT 1500

6 par prowadnic + 6 półek drucianych GN 2/1 S/S

2 haczyki na mięso + 4 haczyki S/S

Bakteriobójcza lampa UVC LED

Intuicyjna i łatwa obsługa Panel dotykowy meatouch

Intuicyjny i łatwy w obsłudze kolorowy z ekranem dotykowym panel sterowania i z zaawansowanymi funkcjami sterowania. System zdalnego połączenia przez Wi-Fi w standardzie. Regulowana prędkość wentylacji, Regulacja wilgotności 40% ÷ 90%. Podłączenie wody nie jest wymagane. Zakres temperatur:

  • Drzwi pełne T°-2 / +10°C
  • Drzwi szklane T° 0 / +10°C
  • 3 gotowe receptury, programowalne do 4 różnych faz
  • 10 w pełni konfigurowalnych przepisów
  • Parametry kontrolowane dla każdej fazy
  • Temperatura i wilgotność wewnętrzna są stale wizualizowane
  • Rejestracja danych i alarmów HACCP
  • Wielojęzyczne menu
  • Szybkie ustawienie i wizualizacja temperatury

Intuicyjna i łatwa obsługa Panel dotykowy meatouch

Szafy do sezonowania Wołowiny typu  meat

Szafy do sezonowania
Realizacje

Szafy do sezonowania Dane techniczne

  • MEAT 150: dł. 600 x głęb. 600 x wys. 910 mm Mięso 35 kg
  • MEAT 400: dł. 600 x głeb. 600 x wys. 1935 mm Mięso 80 kg
  • MEAT 700: dł. 600 x głeb. 600 x wys. 1935 mm Mięso 150 kg
  • MEAT 1500: dł. 1500 x głęb. 850 x wys. 2080 mm Mięso 300 kg

TYP: MEAT PANORAMA (FRONT I TYŁ - SZKŁO)

1 drzwi

  • dł. 750 x gł. 850 x wys. 2080 mm
  • Mięso 150 kg

2 drzwi

  • dł. 1500 x gł. 850 x wys. 2080 mm
  • Mięso 300 kg

AKCESORIA NA ZAMÓWIENIE

  • Cokół do zakrywający nogi z 3 stron (mod. 700-1500)
  • Sonda PH
  • Sonda szpilkowa temperatury produktu
  • Belka na mięso (mod. 400)
 

Szafy do sezonowania Wołowiny typu meat