Sezonowanie, dojrzewanie - wołowina, mięso, sery w szafie typ All in one
Szafa ALL IN ONE jest skierowana do tych, którzy potrzebują maksymalnej elastyczności użytkowania. Ten model umożliwia dojrzewanie i sezonowanie różnych produktów, takie jak wędliny, mięso i sery. Cechuje ją aktywna kontrola i zarządzanie wilgotnością, temperaturą i parametrami wentylacji co zapewnia idealne warunki dojrzewania i starzenia na sucho, zapewniając optymalne wymagania produktu. Procesy dojrzewania w szafie ALL IN ONE nie są zagrożone zmiennymi warunkami klimatu i otoczenia. Produkcję można zaplanować na cały rok z zachowaniem pełnego bezpieczeństwa.
Szafy do dojrzewania i sezonowania typ All IN ONE z panelem sterowania typ Evertouch
Intuicyjne i łatwe w obsłudze sterowanie za pomocą kolorowego ekranu dotykowego.
Panel z zaawansowanymi funkcjami sterowania.
Dedykowane tło według aktualnej receptury.
System zdalnego połączenia przez WiFi w standardzie.
Intuicyjne i łatwe w obsłudze sterowanie za pomocą kolorowego ekranu dotykowego.
Panel z zaawansowanymi funkcjami sterowania.
Dedykowane tło według aktualnej receptury.
System zdalnego połączenia przez WiFi w standardzie.
10 gotowych przepisów.
150 programowalnych przepisów.
20 faz dla każdego przepisu.
Temperatura i wilgotność wewnętrzna, pozostały czas bieżącej fazy.
Ikony z aktywnymi funkcjami są stale wizualizowane na wyświetlaczu.
Port USB.
Rejestracja danych i alarmów HACCP.
Wyposażenie wewnętrzne szaf do sezonowania All in one
S - (Wędliny)
3 pary prowadnic S/S (SALAMI 40 Kg) +
9 belek S/S + 36 haków na każde drzwi
CF ( Mięso i Ser )
5 półek drucianych GN 2/1 S/S na każde drzwi
Akcesoria na zamówienie:
Bakteriobójcza lampa UVC LED
Cokół do maskowania nóżek (3 strony)
Sonda PH
Sonda szpilkowa temperatury produktu
Obrotowa karuzela na wędliny
Waga do ważenia próbek ciętych na zimno
Szyna na mięso
Zimne światło LED (K6500)
Szafy do sezonowania
Realizacje
Szafy do sezonowania Dane techniczne
1 drzwi
- dł. 750 x gł. 850 x wys. 2080 mm
- Wędliny 100 kg
- Mięso 150 kg
- Ser 100 kg
2 drzwi
- dł. 1500 x gł. 850 x wys. 2080 mm
- Wędliny 200 kg
- Mięso 300 kg
- Ser 200 kg