Szafa do sezonowania EDB
Nowoczesna szafa do dojrzewania wołowiny gwarantująca optymalizację tego procesu. Oferuje jednocześnie elegancką linię i prezentację eksponowanego produktu.
Dzięki stylowemu i funkcjonalnemu wzornictwu ekspozycja dogrzewanego mięsa w EDB w wyspecjalizowanych sklepach, nadaje im formę nowoczesnych delikatesów oraz wrażenie luksusu.
Poprzez delikatny proces dojrzewania w systemie "Dry-Aging" sezonowane mięso otrzymuje wyjątkowy smak i doskonałe właściwości organoleptyczne.
Urządzenie do dojrzewania, oprócz standardowych wymiarów może zostać wyprodukowane według założeń klienta w systemie Taylor made (opcja).
Projekt EDB
Idealne połączenie elegancji i funkcjonalności.
Nowa szafa do dojrzewania mięsa, gwarantuje optymalny proces sezonowania, zapewniając jednocześnie elegancki wygląd. Zbudowana od wewnątrz w „całkowicie czarnej” laminowanej podwójnej szybie z sitodrukiem, ma wyrafinowaną i funkcjonalną estetykę, dzięki czemu doskonale nadaje się również do cateringu.
Idealna ekspozycja EDB
Współczesna reinterpretacja starożytnej metody.
Szafa EDB umożliwia dojrzewanie w systemie Dry Aged Beef, czyli delikatnym procesie dojrzewania, który pozwala uzyskać produkt o niepowtarzalnym smaku i doskonałych właściwościach organoleptycznych.
Ekspozycja czy dojrzewanie? Ty wybierasz.
EDB można ustawić elektronicznie, przekształcając proces dojrzewania w elegancką ladę chłodniczą.
Technologia zdalna EDB
Aplikacja do zdalnego sterowania.
Elektroniczny panel sterowania WOW Touch Control to doskonały interfejs do zdalnego monitorowania pomiarów wydajności produktów Criocabin, podłączonych do sieci za pomocą aplikacji do pobrania z systemu Android.
Szafa do sezonowania EDB
Realizacje
EDB Dane techniczne
- Wymuszony obieg powietrza
- W standardzie zawór elektroniczny "KVP" do kontroli ciśnienia w parowniku
- Wnętrze wykonane ze stali nierdzewnej AISI 316
- Można stosować środowiskach o dużym zasoleniu
- Podwójnie oszklone drzwi i zamknięcie magnetyczne
- Oświetlenie CRIOLED®