Pobierz Katalog   katalog

Szafy do sezonowania - Tuscana

Szafy do sezonowania wołowiny TUSCANA dedykowane są do dojrzewania wołowiny, salami oraz serów dojrzewających w środowisku o podwyższonej wilgotności. Proces ten poprawia walory smakowe i jakość produktów poddanych temu procesowi. Urządzenia te zapewniają odpowiedni mikroklimat i środowisko do uzyskania najlepszej jakości produktu. Urządzenie, zależnie od produktu i dobranego programu automatycznie reguluje procent wilgotności (od 40% - 90%) oraz temperaturę (od 0 do 35 st. C). Urządzenie z własnym agregatem wewnętrznym oraz zbiornikiem na skropliny. Intuicyjny sterownik daje elektroniczne możliwość doboru programu lub ułożenie własnego cyklu.

Zalety zastosowania systemu TUSCANA

  • Wyjatkowy smak
  • Niezmieniony kolor
  • Brak utraty wagi
  • Niezmieniony aromat mięsa
  • Kontrola procesu gwarantująca najlepszą jakość produktu
  • Sterowanie procesem sezonowania
  • Możliwość regulacji temperatury w zakresie od 0 do + 35 st.C
  • Regulacja wilgotności od 40% do 90%
  • W całości wykonana z stali INOX AISI 304
  • Grubość izolacji 75 mm
  • Panel dotykowy

Realizacje

Zobacz pozostałą ofertę