Szafa do sezonowania wołowiny typu MEAT

Pobierz Katalog   katalog

TYP: MEAT Starzenie na sucho

Mięso jest idealnym produktem, aby poświęcić się wyłącznie dojrzewaniu na sucho w bezpiecznym miejscu i profesjonalny sposób. Dziś coraz więcej restauracji i rzeźników decyduje się na śledzenie procesów peklowania i dojrzewania na sucho. Dzięki tym urządzeniom oferują klientom unikalne wysokiej jakości produktu. Szafy do dojrzewania chronią i kontrolują środowisko i procesy starzenia na sucho. Dzięki zaawansowanej technologii i wieloletniemu doświadczeniu proponujemy profesjonalne urządzenia. Elegancki design i dbałość o szczegóły oraz przejrzysta ekspozycja mają możliwość śledzenia procesów starzenia na sucho krok po kroku.

Szafa do sezonowania wołowiny typu MEAT

WYPOSAŻENIE WEWNĘTRZNE

MEAT 150 NOWOŚĆ - Mała szafa nastawna z własnym agregatem

2 pary prowadnic + 2 półki druciane 480x480 S/S

Bakteriobójcza lampa UVC LED

MEAT 400

4 pary prowadnic + 4 półki druciane 480x480 S/S

Bakteriobójcza lampa UVC LED

MEAT 700

3 pary prowadnic + 3 półki druciane GN 2/1 S/S

1 szyna na mięso + 2 haki S/S

Bakteriobójcza lampa UVC LED

MEAT 1500

6 par prowadnic + 6 półek drucianych GN 2/1 S/S

2 haczyki na mięso + 4 haczyki S/S

Bakteriobójcza lampa UVC LED

Szafa do sezonowania wołowiny typu MEAT

WYMIARY I MAKSYMALNA ŁADOWNOŚĆ

MEAT 150: dł. 600 x głęb. 600 x wys. 910 mm Mięso 35 kg

MEAT 400: dł. 600 x głeb. 600 x wys. 1935 mm Mięso 80 kg

MEAT 700: dł. 600 x głeb. 600 x wys. 1935 mm Mięso 150 kg

MEAT 1500: dł. 1500 x głęb. 850 x wys. 2080 mm Mięso 300 kg

AKCESORIA NA ZAMÓWIENIE

  • Cokół do zakrywający nogi z 3 stron (mod. 700-1500)
  • Sonda PH
  • Sonda szpilkowa temperatury produktu
  • Belka na mięso (mod. 400)

PANEL DOTYKOWY MEATOUCH

Szafa do sezonowania wołowiny typu MEAT

Intuicyjny i łatwy w obsłudze kolorowy z ekranem dotykowym panel sterowania i z zaawansowanymi funkcjami sterowania. System zdalnego połączenia przez Wi-Fi w standardzie. Regulowana prędkość wentylacji, Regulacja wilgotności 40% ÷ 90%. Podłączenie wody nie jest wymagane. Zakres temperatur:

  • Drzwi pełne T°-2 / +10°C
  • Drzwi szklane T° 0 / +10°C
  • 3 gotowe receptury, programowalne do 4 różnych faz
  • 10 w pełni konfigurowalnych przepisów
  • Parametry kontrolowane dla każdej fazy
  • Temperatura i wilgotność wewnętrzna są stale wizualizowane
  • Rejestracja danych i alarmów HACCP
  • Wielojęzyczne menu
  • Szybkie ustawienie i wizualizacja temperatury
  • wiele innych

TYP: MEAT panorama (front i tył - szkło)

Szafa do sezonowania mięsa MEAT PANORAMA skierowana jest do tych, którzy chcą całkowicie się poświęcić prawidłowemu dojrzewaniu mięsa na sucho z naciskiem i dbałością o ekspozycję produktu wewnątrz urządzenia. Ten model cechuje przeszklony przód i tył (szklane drzwi) oraz stal nierdzewna polerowana na wysoki połysk stal. Wszytko to sprawia, że MEAT PANORAMA staje się wyjątkowym narzędziem ekspozycji i sprzedaży sezonowanego mięsa. Części mięsa i delikatny proces dojrzewania na sucho, a tym samym jego wygląd, dają pełną pełny obraz możliwości tego urządzenia i czyni je bohaterem restauracji lub sklepu mięsnego.

Szafa do sezonowania wołowiny typu MEAT

WYPOSAŻENIE WEWNĘTRZNE

MEAT PANORAMA 700

  • 1 belka + 2 haki S/S
  • 3 pary prowadnic + 3 półki druciane GN 2/1 S/S
  • Bakteriobójcza lampa UVC LED

MEAT PANORAMA 1500

  • 2 belki + 4 haki S/S
  • 6 par prowadnic + 6 półek drucianych GN 2/1 S/S
  • Bakteriobójcza lampa UVC LED

AKCESORIA NA ZAMÓWIENIE

  • Cokół zakrywający nogi (4 strony)
  • Sonda PH
  • Sonda

WYMIARY I MAKSYMALNA ŁADOWNOŚĆ

1 drzwi

dł. 750 x gł. 850 x wys. 2080 mm

Mięso 150 kg

WYMIARY I MAKSYMALNA ŁADOWNOŚĆ

2 drzwi

dł. 1500 x gł. 850 x wys. 2080 mm

Mięso 300 kg

PANEL DOTYKOWY MEATOUCH

Szafa do sezonowania wołowiny typu MEAT

Intuicyjny i łatwy w obsłudze kolorowy z ekranem dotykowym panel sterowania i z zaawansowanymi funkcjami sterowania. System zdalnego połączenia przez Wi-Fi w standardzie. Regulowana prędkość wentylacji, Regulacja wilgotności 40% ÷ 90%. Podłączenie wody nie jest wymagane. Zakres temperatur:

  • Drzwi pełne T°-2 / +10°C
  • Drzwi szklane T° 0 / +10°C
  • 3 gotowe receptury, programowalne do 4 różnych faz
  • 10 w pełni konfigurowalnych przepisów
  • Parametry kontrolowane dla każdej fazy
  • Temperatura i wilgotność wewnętrzna są stale wizualizowane
  • Rejestracja danych i alarmów HACCP
  • Wielojęzyczne menu
  • Szybkie ustawienie i wizualizacja temperatury
  • wiele innych