Sezonowanie, dojrzewanie - wołowina, mięso, sery w szafie ALL IN ONE
Szafa ALL IN ONE jest skierowana do tych, którzy potrzebują maksymalnej elastyczności użytkowania. Ten model umożliwia sezonowanie i przechowywanie różnych produktów, takie jak wędliny, mięso i sery. Cechuje ją aktywna kontrola i zarządzanie wilgotnością, temperaturą i parametrami wentylacji co zapewnia idealne warunki dojrzewania i starzenia na sucho, zapewniając optymalne wymagania produktu. Procesy dojrzewania w szafie ALL IN ONE nie są zagrożone zmiennymi warunkami klimatu i otoczenia i produkcję można zaplanować na cały rok z zachowaniem pełnego bezpieczeństwa.
WYPOSAŻENIE WEWNĘTRZNE
S - (Wędliny)
3 pary prowadnic S/S (SALAMI 40 Kg) +
9 belek S/S + 36 haków na każde drzwi
CF ( Mięso i Ser )
5 półek drucianych GN 2/1 S/S na każde drzwi
AKCESORIA NA ZAMÓWIENIE
- Bakteriobójcza lampa UVC LED
- Cokół do maskowania nóżek (3 strony)
- Sonda PH
- Sonda szpilkowa temperatury produktu
- Obrotowa karuzela na wędliny
- Waga do ważenia próbek ciętych na zimno
- Szyna na mięso
- Zimne światło LED (K6500)
WYMIARY I MAKSYMALNA ŁADOWNOŚĆ
1 drzwi
dł. 750 x gł. 850 x wys. 2080 mm
Wędliny 100 kg
Mięso 150 kg
Ser 100 kg
2 drzwi
dł. 1500 x gł. 850 x wys. 2080 mm
Wędliny 200 kg
Mięso 300 kg
Ser 200 kg
PANEL EVERtouch
Intuicyjne i łatwe w obsłudze sterowanie za pomocą kolorowego ekranu dotykowego.
Panel z zaawansowanymi funkcjami sterowania.
Dedykowane tło według aktualnej receptury.
System zdalnego połączenia przez WiFi w standardzie.
Intuicyjne i łatwe w obsłudze sterowanie za pomocą kolorowego ekranu dotykowego.
Panel z zaawansowanymi funkcjami sterowania.
Dedykowane tło według aktualnej receptury.
System zdalnego połączenia przez WiFi w standardzie.
10 gotowych przepisów
150 programowalnych przepisów
20 faz dla każdego przepisu
- Temperatura i wilgotność wewnętrzna, pozostały czas bieżącej fazy
- Ikony z aktywnymi funkcjami są stale wizualizowane na wyświetlaczu
- Port USB
- Rejestracja danych i alarmów HACCP
- wiele innych