Komory chłodniczedo dojrzewania typu All in one
Ten typ komór chłodniczych, wyposażony jest w panel sterowania EVERtouch, który pozwala na kontrolę i aktywne zarządzanie wilgotnością, temperaturą i wentylacją. System zapewnia idealne warunki dojrzewania salami, wołowiny oraz serów. Dzięki większej pojemności niż szafy chłodnicze, szczególnie wskazane są dla małych/średnich producentów wyrobów ręcznie wytwarzanych.
Komory do dojrzewania Główne cechy
- panele modułowe łączone za pomocą haków samodociskających
- prefabrykowana podłoga
- pokrycie wewnętrzne/zewnętrzne w kolorze białym
- nietoksyczna stal spożywcza pokryta tworzywem sztucznym
- parownik i pilot,
- owiewka skraplacza w zestawie
- niezbędne podłączenie wody z wodociągu
Komory chłodnicze Akcesoria na zamówienie
- Pokrycie wewnętrzne ze stali nierdzewnej AISI 304 2B
- Pokrycie zewnętrzne ze stali nierdzewnej AISI 304 z wykończeniem S. Brite
- Bakteriobójcza lampa UVC LED
- Wózki ze stali nierdzewnej
- Dodatkowe drzwi
Komory chłodnicze do dojrzewania na sucho TYP MEAT (Wołowina)
Komory chłodnicze do starzenia na sucho, wyposażone są w panel sterowania MEATouch. Pozwalają na dojrzewanie dużych ilości produktu, tak aby mieć szeroki asortyment mięs dostępnych dla klientów. Pozwalają na wiele etapów suszenia na sucho. Ten typ komór chłodniczych jest idealnym produktem dla dużych restauracji lub rzeźni i sklepów, których podstawową działalnością jest starzenie na sucho. Eleganckie wewnętrzne i zewnętrzne wykończenie, a także szklane panele, zamieniają te chłodnie w gabloty pozwalające na śledzenie krok po kroku delikatnych procesów starzenia na sucho.
Komory do dojrzewania
Realizacje
Komory do dojrzewania Dane techniczne
Dostępnych jest pięć modeli w zależności od planowanej ilości wózków (nie wchodzą w skład zestawu i podlegają osobnym zamówieniom.
Wymiary:
od 1 do 6 wózków
Pojemność chłodni:
od 250 kg do 1500 kg produktu
Wymiary drzwi (w świetle):
1000 x 2000 mm
Wymiar / pojemność wózka:
850 x 1000 x 1900 h mm / 250 kg