Wyposażenie sklepów

Urzadzenia chłodnicze, regały sklepowe, boksy kasowe

Urządzenia do obróbki mięsa

 

 

 

Kotleciarka - stekarka "1806"

kotleciarka

Pobierz - Dane techniczne  katalog

Nowy typ kotleciarki jest najnowszym produktem firmy FIA BOSTON.

  • Dzięki 180 mikro-nacięć na decymetr kwadratowy, struktura mięsa nie ulega uszkodzeniu
  • Urzadzenie wykonane z anodowanego, satynowanego aluminium
  • Wyciagane noże ze stali nierdzewnej
  • Łatwa do czyszczenia
  • Praktycznie nie wymaga serwisowania
  • Mikrowyłącznik bezpieczeństwa
  • Zgodna z normami Europejskim
  • Wałek tnący - opcja

 

 

 

Kuter masarski - Urządzenie do rozdrabniania i szatkowania

misowy-kuter-masarski

Pobierz - Dane techniczne  katalog

Wykonany z satynowanego, anodowanego aluminium. Misa ze stali nierdzewnej, a podnoszona pokrywa z aluminium.

  • W modelu BC18 Silnik z samoczynnym hamulcem
  • Noże wykonane ze stali nierdzewnej
  • Pokrywa zabezpieczona blokadą i bezpiecznikiem
  • Napęd - przekładnia pasowa z automatycznym napinaczem
  • Chłodzony silnik z bezpiecznikiem termicznym
  • Wszystkie elementy demontowane
  • Regulacja prędkości w BC18 - opcja
  • Przystawka do mielenia mięsa 12 - opcja
  • Zwiększona ilość noży 3-4 - opcja

 

 

 

Nadziewarka do kiełbas

nadziewarka-do-kielbas

Pobierz - Dane techniczne  katalog

Wytrzymała, łatwa w obsłudze, ręczne urządzenia do nadziewania kiełbas dostępne w dwóch modelach poziomych 7 - 14 l. Stanowią najlepsze rozwiązanie do przygotowywania kiełbas wszystkich gatunków.

Cylinder ze stali nierdzewnej AISI 304 18/8, aluminiowy tłok do żywności ze specjalną uszczelką, masywny stalowy stojak, precyzyjne przekładnie i staranne wykonanie wszystkich części mechanicznych zapewniają doskonałą pracę, maksymalną wydajność i bardzo długi czas użytkowania.

Nadziewarki mają dwie prędkości i cztery wymienne nadziewarki do różnych rodzajów kiełbas.

 

 

 

Prasy do hamburgerów

reczna-prasa-do-hamburgerow

Pobierz - Dane techniczne  katalog

Ręczne prasy do hamburgerów w całości wykonane z polerowanego satynowego aluminium.

Dostępne w trzech wersjach:

  • Średnica miski do prasowania mięsa 100 mm i wyrzutnikiem wykonanymi ze stali nierdzewnej INOX
  • Średnica miski do prasowania mięsa 130 i 150 mm wykonana z aluminium i wyrzutnikiem wykonanym ze stali nierdzewnej INOX
  • Pojemnik na dyski celofanowe
  • Zsynchronizowane prasowanie mięsa i wyjmowanie gotowego hamburgera
  • Proste w w konserwacji i utrzymaniu czystości
  • Wyprodukowane zgodnie z międzynarodowymi przepisami bezpieczeństwa i sanitarnych
  • Tarcze celofanowe o średnicy 100 - 130 – 150 na zamówienie

 

 

 

Wilki - maszynki do mielenia mięsa

wilki--maszynki-do-mielenia-miesa-tc-i-tcm

Pobierz - Dane techniczne  katalog

a/ Wilk maszyka do mielenia TC 22 – 32

Profesjonalna maszynka do mielenia mięsa wykonana ze stali nierdzewnej. Napęd stanowi przekładnia zębata

  • Zespół mielący wykonany ze stali nierdzewnej
  • Zaprojektowany aby uniknąć wzrostu temperatury mielonego produktu. Dzięki takiej budowie nie zostaje pogorszona jakość mięsa
  • Boczna blokada zespołu mielącego
  • Demontowany zbiornik
  • Przełącznik kierunku obrotów zespołu mielacego
  • Urządzenie jednofazowe – opcja
  • Zgodna z normami CE
  • Do dyspozycji wersja z systemem chłodzenia mielonego mięsa

b/ Wilk maszyka do mieleniaTCM 22 – 32

  • Wentylowany silnik.
  • Reduktor prędkości obrotowej
  • Napęd za pomocą 4 stalowych kół zębatych hartowanych smarowanych olejem
  • System odłączania napędu
  • Łatwe utrzymanie czystości
  • Silnik i i pozostałe podzespoły elektyryczne mają stopień ochrony IP
  • Zgodna z normami CE

 

 

 

Pakowarki próżniowe VACUUM

pakowarki-prozniowe-vacuum-300-i-500

Pobierz - Dane techniczne  katalog

Profesjonalna komorowa, pakowarka próżniowa przeznaczona do sklepów i gastronomii.

Urządzenie przeznaczone do pakowania produktów spożywczych. Dostępna w dwóch opcjach typ 300 i typ 500. Prosta i łatwa obsługa.

Wykonana ze stali nierdzewnej INOX AISI 304. Do dyspozycji operatora 10 programów.

 

Zobacz pozostałą ofertę