Wyposażenie sklepów

Urzadzenia chłodnicze, regały sklepowe, boksy kasowe

Krajalnice wilki

W naszej ofercie najwyższej klasy krajalnice do wędlin, sera, wilki i kutery do mielenia mięsa, stekery (kotleciarki) pakowarki i nadziewarki. Dostępne są krajalnice półautomatyczne (z przełącznikiem praca manualna/praca automatyczna) o średnicy tarczy tnącej od 300 do 370 mm oraz krajalnice ręczne o średnicy tarczy od 250 do 350 mm. Niektóre mają możliwość regulacji cykli zależnych od średnicy krojonej wędliny. Proponujemy również krajalnice poziome również przeznaczone do krojenia mięsa bez kości na steki, kotlety.

Tarcze tnące krajalnic wykonane są przez niemiecka firmę RASSPE z najlepszej stali. Oferujemy również wilki (maszynki do mielenia) o wydajności od 250 do 350 kg na dobę oraz jedno lub trójfazowym napięciu. Dostępne są również ze schładzaniem mięsa podczas mielenia. Nasze kotleciarki (stekarki) nacinają plastry mię są nie uszkadzając go. Kutry misowe stanowią znaczną pomoc w przygotowaniu potraw w lokalach gastronomicznych przy cięciu i rozcieraniu mięsa, krojeniu warzyw na sałatki.

Pakowarki zapakują każda ilość produktów. Wykonane ze stali INOX AISI304, wyposażone w pompy podciśnienia o wydajności od4 do 25 m3. Belka szwu 9spawu w zależności od modelu ma od 250 do 495 mm.