W Galerii Koszyki w Warszawie

Otwarty został sklep mięsno - wędliniarski CRAZY BUCHER. Zastosowaliśmy w nim urządzenia chłodnicze produkcji firmy CRIOCABIN. W korytarzu zostały ustawione lady chłodnicze o podwyższonej wilgotności ENIXE 250 M1 na mięso oraz ENIXE 200 na wędliny. Za ladą usytuowana jest nowoczesna szafa do dojrzewania (sezonowania) wołowiny TUSCANA w której procesy dojrzewania sterowane są elektronicznie. Ponadto celem zwiększenia ekspozycji oferowanych produktów zostały użyte regały chłodnicze ETHOS z drzwiami szklanymi na świeże mięso oraz ETHOS z hakami do ekspozycji wędlin. Ponadto, celem ułatwienia pracy obsługi, zastosowane zostały półautomatyczne krajalnice, maszyna do mielenia mięsa itp. produkcji firmy BOSTON.

Witryna ENIXE na mięso

Witryna ENIXE na mięso

Regał ETHOS i szafa do sezonowania wołowiny

Regały ETHOS i szafa do sezonowania wołowiny

Stoisko w realizacji

urządzenia chłodnicze firmy CRIOCABIN

Sklep laddy regał i szafa przed zatowarowaniem

Witryna ENIXE i regał ETHOS na wędliny

Witryna ENIXE i regał ETHOS na wędliny

Wędlina w ladzie chłodniczej ENIXE

Lada chłodnicza ENIXE na wędlinyMięso we witrynie ENIXE

panorama na urządzenie chłodnicze CRIOCABIN

Szafa do dojrzewania wołowiny TUSCANA

Szafa do dojrzewania wołowiny TUSCAN