Pierwszy butik mięsny we Włoszech został otwarty pod hasłem „SKROJONE NA MIARĘ”. Firma zainwestowała w ten rewolucyjny projekt, tworząc koncepcję sklepu z najnowszymi ladami oraz regałami chłodniczymi na świeże mięso, której nigdy wcześniej nie widziano. Otoczone kultową architekturą mięso jest wzbogacane i prezentowane jako produkt luksusowy na równi z „haute couture” i biżuterią z najwyższej półki.
Lady i regały chłodnicze Criocabin do najwyższej jakości mięsa
Mięso jest prezentowane w ladach chłodniczych, witrynach, w pełni dostosowanych do najdrobniejszych szczegółów przez projektantów CRIOCABIN, które tworzą grę światła i powierzchni, podkreślając najlepsze cechy elementów mięsa i różne fazy jego dojrzewania. Tłumacząc sformułowanie „SKROJONE NA MIARĘ” informujemy, że firma inwestorska wybrała to, co najlepsze do przechowywania i eksponowania swojego najwyższej jakości mięsa: ladę chłodniczą IL MAGNIFICO ze zdalnym sterowaniem WOW i Nucleus, przyścienny regał chłodniczy ELIOS oraz wiszący regał EPV. Kolorystyka urządzeń chłodniczych to czerń ze ścianami boczynymi z widocznym sitodrukiem , lustrzane półki i górne oświetlenie typ CRIOLED.
Lada chłodnicza na mięso IL MAGNIFICO
Urządzenie chłodnicze w sklepie mięsnym
Regały chłodnicze na mięso typ ELIOS
Regał chłodniczy z drzwiami ELIOS
Wołowina w regale chłodniczym ELIOS